Tips til et mere hedt sexliv og en vildere lyst

Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Savner du intimitet og kreativitet, så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel giver en masse bud på, hvordan du krydrer sexlivet og får en endnu større lyst.

Fyr op for sexlivet!

Mangler du ideer til, hvordan du sætter gang i sexlivet i gang? Så læs med her, her kommer 5 tips til mere lyst og dybere intimitet:

 1. Tag ansvar for dit sexliv og kend din lyst!
 2. Du kan sagtens tilfredsstille dig selv – og hvad er bedre for humøret end et par orgasmer?
 3. Sex giver dig overskud og sænker stress hormonerne i kroppen.
 4. Tag styringen og forfør din partner.
 5. Prøv noget nyt med hinanden og bliv endnu tættere.

Hvad med at prøve sexlegetøj?

Tænker du på, hvad du mon kan gøre for at tage sexlivet en smule mere next level? Der findes et vanvittigt udvalg af forskellige typer sexlegetøj, både til mænd, kvinder og til par. Med alle disse muligheder for sexlegetøj, kan du nemt og hurtigt få gang i sexlivet og lære din partner endnu bedre at kende. Derudover findes der også et væld af forskellige sexmøbler, hvor sexgyngen er en af de mest populære og mest solgte.

Prøv et sexmøbel og de vanvittigste stillinger!

Måske kan du huske scenerne fra ‘Sex and the City’, hvor Samantha giver den fuld gas med sit vilde sexliv i sine sexmøbler? I disse scener præsenteres vi også for sexgyngen, som Samantha nyder i fulde drag. En sådan gynge kan du nemt få fat og der findes mange forskellige typer af sexgynger – og du kan købe lige præcis den der passer dig og dine præferencer bedst!

Læs mere om sexgynger her.

Oplev at tyngdekraften ikke længere er din modspiller

Af og til skal der kæmpes lidt i sengen, når man skal have gang i de lidt mere udfordrende stillinger. Det kan både gøre ondt og være utrolig udmattende. Men der er ikke længere grund til at være udmattet og få ondt – du kan nemlig løse problemet med en sexgynge! Med en sexgynge i hjemmet kan du og din partner tages ind i den syvende himmel og prøve ting i aldrig har kunnet før. En sexgynge gør det nemlig muligt, at en eller begge parter bliver vægtløse for en stund og her har i så mulighed for at dyrke selv de vanskeligste stillinger.

Fordele og ulemper ved en sexgynge

Ligesom med alle andre ting i livet, er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved en sexgynge – og dem skal du ikke snydes for:

 

Fordele:

 • Du får et vildere sexliv end nogensinde før
 • Du får prøvet stillinger du aldrig havde forestillet dig kunne lade sig gøre
 • Du får mulighed for at blive mere stimuleret
 • Du kan gøre dit hjem til en erotisk legeplads

 

Ulemper:

 • Dine venner bliver jaloux over dine vilde sexhistorier
 • Du ender med at købe dig fattig i udstyr efter at have prøvet en sexgynge

 

Så hvad venter du på? Læs mere om sexgynger eller køb en i dag.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *