Realistiske følelser bliver mere og mere troværdige

I dagens Danmark, er det sjældent at vi som mennesker lader os overraske over noget som helst. Dog er der en bestemt kategori af ting, som konstant overrasker os positivt og efterlader os forundrede, til vi har prøvet det af.

Sexdukker er en af de ting i sexlegetøjskategorien, der lige nu er i en rivende udvikling fra fortidens oppustelige lolita dukker. Man kan naturligvis stadig få de gamle typer af sexdukker, dog bliver disse oftest brugt som en sjov gimmick til en polterabend, studentertur eller i forbindelse med en rund fødselsdag. For hvorfor gå ned i kvalitet – når man kan få noget, der føles som den ægte vare?

Kvaliteten og udformningen af sexdukker er ændret markant, siden man så de første lolitadukker i Danmark. I dag kan man få sexdukker, der er hele eller halve kroppe, og både i kvindelige og mandlige skikkelser.

Nu kan man rent faktisk have sex med sin sexdukke

I mange år har sexdukker været en ting, man gemte under sengen og kun tog frem, når ens hånd føltes følelsesløs efter en hel uges onani. I dag er sexdukker noget man glæder sig til at komme hjem til, da det ikke føles som en ting, men med lidt god fantasi kan føles som et rigtigt menneske, der ligger i sengen og venter på, at man får fri fra arbejde.

Der findes mange fifs og tricks til, hvordan man kan gøre oplevelsen endnu mere troværdig. Du kan f.eks. prøve at opvarme din sexdukkes kønsdele kort tid inden du planlægger at nedlægge den, dette i samspil med en god glidecreme vil med garanti få dig til at kunne se og mærke en vaskeægte varm, våd og villig kvinde under dig.

Derudover har man også mange flere muligheder i dag, nogle sexdukker har udskiftelige sleeves, der er den del af sexdukken som penis føres ind i. På denne måde kan du gøre hullerne strammere, nubrede, længere eller kortere præcis som du ønsker det.

Sidst men ikke mindst er det på nogle hjemmesider muligt at bestille en sexdukke direkte fra fabrikken. Denne er naturligvis dyrere, men så får du den krop, øjen- og hårfarve, hudfarve og meget mere som du tænder på – du man med andre ord skabe din drømmekvinde.

Sexdukker er ikke længere dyre i drift

Før i tiden kostede en lolitadukke mere end den reelt set var værd. Dens kvalitet var ringe og efter få ganges brug, kunne man konstatere, at den ikke længere holdt luft som den burde. I dag er der derimod en mere lineær sammenhæng mellem produkt og pris når man køber sexdukker.

Dette har naturligvis medført, at de gamle lolita modeller nu er billigere og derfor kan bruges af alle, der blot ønsker at se, om en sexdukke er vejen ud af ensomheden, eller hvis man skal bruge et sjovt element til en fest eller en singlegave. En sexdukke koster i dag mellem 150-12.000 kroner, hvorfor man skal se sig godt for.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *