Sådan sætter du gang i romantikken i et helt nyt forhold

Når du lige er blevet forelsket, er alt spændende og nyt. Du flyver på en lyserød sky, og forhåbentlig gør din partner det samme. Her handler meget naturligvis om den seksuelle tiltrækning, der er mellem jer. Men faktisk er det også rigtig vigtig at holde fokus på romantikken og den erotik, I kan skabe mellem hinanden. Det er nemlig den, der skal få forholdet til at holde på den lange bane. Se meget mere her.

Erotik er et nøglepunkt

Når to mennesker har sex med hinanden, laver de et særlig bånd mellem hinanden. Det er der ingen tvivl om. Sex er dejligt, og det er noget, de fleste holder af. Men sex er faktisk meget mere end selve akten. Det handler om forspil. Det handler om de små signaler, to mennesker sender til hinanden.

Det handler om det lille tegn, du giver videre. Det handler om den lille berøring du får, som gør dig sikker på, at personen gerne vil dig. Det handler om, hvad du siger til den anden person. Og så handler det om det blik du giver. Det handler altså om alt andet end sex, og så alligevel. Det handler nemlig om alt det, der gør sex til noget helt særligt.

Af denne grund er det virkelig vigtigt at holde erotikken i højsædet. Dyrk hinanden på alle leder og kanter. Og sørg for at sende signaler med hele kroppen. Det vil få lidenskaben imellem jer helt i top. Og så vil det højt sandsynligt give jer et bedre sexliv nu og på lang sigt.

Romantik gør forelskelsen uforglemmelig

I den periode, hvor du er nyforelsket, føles det meste jo godt. Selve følelsen er fantastisk. Netop af den grund, skal du holde fast i at gøre oplevelsen uforglemmelig. Det er her, du har mulighed for virkelig at vise hvilken romantiker du er.

Der er mange måder, du kan være romantisk på. Det vigtige er blot, at du er romantisk på en måde, der passer din partner. Der er nemlig ikke noget værre, end når det hele bliver påtaget. Tænk dig derfor godt om og overvej, hvordan du vil imponere din partner. Måske har personen nævnt noget, han eller hun altid har drømt om at prøve. Måske har du bare en god fornemmelse af, hvad der kunne være fedt. Spring ud i det. Hvis din partner er ligeså smaskforelsket i dig, så skal det nok gå det hele.

Sådan holder I fast

Når forelskelsen har lagt sig, gælder det om at holde fast. Hvis I har haft fokus på erotik, lidenskab og romantik i starten af jeres forhold, skal du forsøge at holde fast i dette. Jeres forhold skal holde i forhåbentlig mange år. Det kræver arbejde. For erotiske øjeblikke kommer ikke bare dumpende ned fra himlen.

Det er dig og din partner, der skal skabe disse øjeblikke i fælleskab. Så hold fast i hinanden og hold fast i den erotik i skabte, da I var nyforelskede.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *