Sådan finder du det helt rigtige sexlegetøj til dig

Det er ikke raketvidenskab at finde og købe sexlegetøj. Det bugner af tilbud og forskellige former, modeller og konsistens på markedet, men ved du hvordan du finder det det rigtige til dig. Det der bringer dig i ekstase, eller din partner? Det er nemlig ikke det nemmeste i verden. Siden sikkert-sexlegetøj.dk har sørget for at du i Danmark kan finde legetøj der er sikkert. Det er første hurdle.

Sikkert og godt sexlegetøj

Når det handler om at finde det helt rigtige legetøj så er der to ting du skal sikre først

  1. Det skal være sikkert at bruge. Altså ikke indeholde farlige stoffer
  2. Det skal være rigtigt for dig

Den første er nem. Hvis du besøger lovejoy.dk, så er du sikker på at alt der er godkendt og lever op til de højeste standarder. Det er punkt et

Det andet step kan være lidt mere besværligt. Først skal du tage stilling til hvordan du eller din partner godt kan lide det. Derfor opdeler vi det på denne måde

  • Klittoris vibrator
  • Alm. vibrator
  • Stor vibrator
  • Par vibratorer

At finde den rigtige ligger typisk i disse 4 kategorier. Vælger du den første så finder du alle de små vibratorer, som egner sig bedst til brug på klitoris eller i den område. Det er de mest købte og årsagen findes ofte i at det er dem der nemmest giver det kvinden gerne vil have og hurtigt. Det er også dem der bruges til håndtasken, når man skal ud med veninderne eller på job – eller til svigermekanikken.

De almindelige vibratorer er de lidt længere og kan bruges både udvendig og invendingt. “Same deal” som de små men har lidt flere brugsmuligheder.
De store vibratorer er til dem der kan kan lide “power” her er motordelen typisk kraftig og kan give nogle helt anderledes og tunge vibrationer.

Sidst finder du par vibratorerne og det er noget rimelig nyt. Altså sexlegetøj lavet til par. Noget hvor begge får noget ud af at bruge det.

Og ja der findes jo også en dildo. Det er alt det ovenstående – bare uden motor og dermed ingen vibrationer. Det er også den term mange bruge for sexlegetøj generelt.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *