Find gamle skibsklokker i bronze billigt

Helt vildt mange danskere leder i disse dage efter gamle skibsklokker i bronze. Det skal selvfølgelig være skibsklokker med det tilbehør som høre med til dem.

Hvis du ikke allerede har fundet det du søgte efter så er ovenstående link rigtig fint sted at starte. Det er en hjemmeside som hedder Rygcrawl.dk og de skriver og guider dig frem til en helt masse forskellige ting ombord på båden, udstyr til triatlon og svømning samt vigtigt tilbehør til dykning.

Hvis du derfor er på udkig efter en lille eller en stor skibs klokke så er det lige siden for dig.

Skibsklokke på DBA

Er det en god idé at købe en skibsklokke på DBA spørg du måske dig selv om. Det er også et helt fair spørgsmål. En fair mulighed at overveje. Med DBA får du muligvis en bedre pris. Du kan samtidig være heldig at købe en skibsklokke med noget historie, selvom det nok koster dig lidt flere knaster.

Hvad dog i midlertidigt er en langt mere rentabel, billig, sikker og overall bedre løsning er at købe dem online hos en troværdig forhandler. Det forklarer Rygcrawl.dk også mere om i deres indlæg.

Det overordnede argument handler dog omkring det faktum at du som køber i en handel fra person til person ikke har returret, reklamationsret eller nogle andre former for sikkerhed. En ting er, at du kan ende i en situation, hvor produktet aldrig år frem.

En helt anden ting er, at det faktisk er de færreste, som sælger en gammel skibsklokke i god stand. Hvis de gør overvurderer de oftest priser og sætter den langt over markedsværdi. Du ender derfor med at købe en for dyr skibsklokke eller en klokke som er i stykker eller defekt på den ene eller anden måde.

Det lyder måske mærkeligt, for det er jo bare 2 forskellige messingstykker som skal hamre mod hinanden. Men messing kan blive skrøbeligt med tiden, hvis man ikke passer godt på det. Derfor kan lyden ændres og klokken give en helt forkert klang. Derudover findes der en masse ophæng som bliver rådne ombord på et gammelt skib og derfor ikke er gode at hænge op igen.

Køb en ny skibsklokke

Derfor skal du købe en ny skibsklokke. Det skriver eksperterne hos Rygcrawl også. Grunden er den simple at du undgår alt det vi skrev i foregående afsnit med at en privatperson ikke sender klokken. At skibsklokken er dårlig kvalitet eller direkte i stykker. Og selvom det lyder mærkeligt at en skibsklokke skulle være defekt mod eks. en brugt iPhone, så er der faktisk mange områder, som kan være defekte på en skibsklokke.

Hvis du køber en fra ny, vil du stadig få fordelene med at den giver det patina udseende til mande værelset, jagt kælderen eller i din personlige bar. Ja endda på din lille kro nede i centrum af byen.

Klokke i bar / værtshus

Sådan en god gammeldags skibsklokke / klokke passer helt perfekt ind i en bar. Det er faktisk et krav (hvertfald stillet af samtlige jyder der nogensinde besøger en bar) at du skal have en skibsklokke et sted i baren.

Det gode ved den er, samtidig at den giver anledning til en rigtig fest. Det gør den fordi et ring med klokken fra en person betyder en omgang til hele baren.

 

 

 

You May Also Like

1 comment

Mattias Bergström says:

Hej!

Har I muligvis brug for en pålidelig svensk oversætter og sprogekspert? Jeg hedder Mattias Bergström, og oversætter alle slags tekster fra engelsk, dansk og norsk til mit modersmål svensk.

Oversættelses- og sprogtjenester er for mig, som indfødt svensk lingvist, både en kunst og en profession, og det kan ses i mit arbejde. Jeg værdsætter opmærksomhed over for detaljer, akkuratesse og fortræffelighed i alle projekter. Du kan være sikker på altid at få 100 % korrekte tekster retur.

Jeg har siden 1999 samarbejdet med mange forskellige danske firmaer og organisationer, fra hvilke jeg har meget gode referencer. Med denne mail tilbydes du at benytte mine tjenester. Hvorfor ikke åbne op for det købestærke svenske marked, der har cirka 10 millioner købere, brugere og læsere?

Lyder det interessant? Kontakt mig via e-mail, eller læs mere om mig på min hjemmeside. Jeg glæder mig til at samarbejde med jer og jeres virksomhed i fremtiden.

~.oOo.~

Mattias Bergström | Svensk oversætter | [email protected] | http://www.swetext.com/da

~.oOo.~

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *