Spar mange på at skifte A-Kasse

Ikke mange ved hvor mange penge man rent faktisk kan spare ved at skifte til en anden A-kasse. Det er ikke noget man tænker over i dagligdagen da det jo bare kører som en del af budgettet, men det er nu du skal spidse øre og følge med for er du en af dem der er i de større og mere etablerede forbund, som f.eks.

  • HK
  • Dansk Metal
  • 3F
  • Og mange andre

Så kan du faktisk uden problemer sparer op til 6-8.000 kr. om året alene ved at skifte A-Kasse og fagforening. Det virker lidt vildt at det er hvad der skal til og hvad der er endnu mere tosset er at det eneste du skal gøre er at udfylde en formular med navn og telefon nummer så klarer din nye fagforening faktisk resten.

Klik her og spar op til 6.000 kr med det samme

Hvis du f.eks. vælger at skifte til Frie Funktionærer fra HK, som ikke er hverken dyrest eller billigst så sparer du som alm. Butiksassistent ca. 5955 kr på om året. Skifter du som håndværker fra Dansk Metal eller 3F så sparer du op mod 7695 kr.. Det er altså utrolig nemt at sparer pengene. nu er spørgsmålet så – hvorfor har du ikke gjort det endnu? Jeg havde det selv på samme måde, men blev overbevist om hvor nemt det var og råder alle til at tage et kif på om de har brug for at betale til Lockout og politik i deres fagforening og hvorfor en A-kasse skal være 3-00 kr. dyrere om måneden når nu du får fuldstændig det samme beløb hvis du bliver ledig.

Hvis du vil læse mere om hvad du kan spare hos alle de andre fagforeninger og a-kasser så tag et kig på fagforeninger.net. Der er rigtig mange ting du kan blive klogere på. Faktisk kan du finde alle de lokale kontorer, hvis du har brug for hjælp eller du kan læse flere af deres artikler om hvad du er berettiget til hvis du bliver ledig, samt hvordan du kan få hjælp.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *