Orgasmer med pisk

Ja man skulle tro det var løgen, men det er det ikke.
https://www.sadistenstoolbox.dk/ har lavet en pisk som bare ved at slå en kvinde på numsen kan give hende orgasme. Det virker på langt de fleste. hvis bare man er i standt til at opnå en klitiuris orgasme.
På langt de fleste vil man kunne gøre det inden for ca 10 slag.
The Fist eller orgasme pisken  kan udover at give orgasmer også giver den vildt lækkere dybe smerte som de fleste der er til smerte synes er dejlig. 
Det kræver en smule teknik at gøre det og det kræver lidt af modtagerne, modtageren skal stritte lidt med numsen og sveje lidt i ryggen. pisken skal ramme lige under halebenet i en vinkel af 45 grader. 

En leg med BDSM og denne pisk kan foregå på mange måder, det starter typisk med en forhandling om hvad der kan og må ske, grænser osv, der efter tager man fat på optakten eller mindfuck kunne det også være. man planter en følelse i hoved på modtagerne. det kan være en følelse af Skam, frygt, ydmygelse, glæder, længsel osv. den følelse holder man i kog ind til mødet.
Her begynder Dominans delen, både den fysiske og den mentale. Den fysiske er den del hvor man bestemmer hvordan man skal sidde eller stå, om man må sidde med bene over kors, den mentale del er lidt som mindfuck at man tager fat i en følelese men her har man nemmere ved at holde det i kog.
så når man stille og roligt hen til smerte legen hvor denne pisk kan komme i spil, man starter med en opvarming hvor man bestemmer sig for hvad for en muskle gruppe der skal bruges, Her begynder opvarmningen med stiller og roligt slår på musklen med pisken og bruger 7-8 min på det uden at presse modtagern. når man har fornemmelsen af at huden er rød og varme, så kan man begynde at give den gas og forsøge sig frem med det tideliger beskrevet orgasme slag. eller styre ånddrettet ved at slå på ryggen. 
Efter end leg laver man after care det er her man snakker den oplevelse man lige har haft i gennem og pusse nusser. osv 

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *