Sexlegetøj til par er noget der giver et sjovere og mere farverigt sexliv

De seneste år er der kommet en helt ny gren på sexlegetøj-træet og den hedder par vibrator!

Sexlegetøj der er specielt indrettet til brug af par, har fundet mange fans de seneste år. Ikke mindst fordi folk er blevet langt mere åbne med deres sexliv og lyster. Sexlegetøj er ikke længere bare noget kvinder bruger, det er blevet en hel naturlig del af sexlivet hos rigtig mange par. Det hænger naturligvis også sammen med at der er kommet en masse produkter, der er specielt lavet til par. Det gør at det er blevet noget sjovere. 

Hvor vi for mange år siden stort set kun havde vibratoren eller dildoen. Der, lad os være ærlige, mest var tiltænkt kvinder. Så er der nu kommet en noget breddere palette af produkter. Mænd er også blevet lidt mere åbne omkring brug af det. Det hænger også sammen med at holdningen til er blevet ændret en del. Ikke mindst siden film som “Fifty shades”. 

Hvor mænd nok mere gik op i at skulle ud og kigge på nyt værktøj eller alufælge, så er de nu kommet med ind i kampen når der skal vælges sexlegetøj. Det giver jo også sig selv at lysten er større når man selv har noget ud af det. 

Par legetøj er under udvikling

Par legetøj er tit mere alsidig og spændende. Der er den klassiske par vibrator som bruges under samleje. Her kender de fleste nok bedst den der hedder We-Vibe. Der er dog kommet langt flere produkter med samme koncept. Altså at det skal bruges under samleje. Penisringe er blevet omformet til at give klitoris stimulering samtidig med at forstærke erektion og give vibrationer. Der kommer løbende nye produkter hvor der er fokus på både hende og ham. 

Noget der også har vundet flere fans er anal stimuli. Mange mænd har fået øjnene op for hvor stimulerende det egentlig er. Det er lidt en grænse der skal overvindes, specielt for mænd. Der er dog flere og flere der hopper med på denne bølge. 

Prøv at søg på nogle af de forskellige produkter og start stille og rolig. Sexlivet vil aldrig blive det samme. 

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *