Skal I snart på ferie? Dette skal I huske

Det kan være svært at huske det hele, når man skal på ferie. Derfor kommer her en liste over ting, man skal huske, når man skal på ferie. Læs med, blev opmærksom – og snart god ferie!

Husk penge, pas og papir

De tre p’er er en god huskemetode til de, der ikke vil glemme det med nødvendige, når de skal ud og rejse. Penge og pas giver lidt sig selv, men papir står for f.eks. boardingpas og billetter. Der er altså nogle vigtige papirer, man skal have med, når man skal ud og rejse.

Husk tøj efter vejret

Hvis I skal langt, kan det være I skal ned til et temperaturskifte. Derfor skal man huske at pakke tøj efter det. Det er dog en klassisk fejl, at man bare tænker ”varmt vejr” og kun pakker shorts og t-shirts. Her er det vigtigt, at du også husker at pakke lidt varmt og praktisk tøj til de kolde aftener. Husk desuden solcremen, hvis I skal et sted hen, hvor solen skinner meget.

Husk kørekortet

Hvis I skal køre nogle steder hen, så er det naturligvis vigtigt at huske kørekortet. Det kan også det, det kan bruges som ID senere på rejsen. Dertil skal I huske, om der er nogen specielle regler forbundet med kørekortet. Det kan man aflæse ud fra nogle koder, der står på kørekortet.

Hvis du kigger i dit kørekort, vil der være forskellige kørekort koder. F.eks. er koder, der er markeret med 01 koder, der har noget med synskorrektion at gøre. Hvis man f.eks. har en kode 01.01, betyder det, at man skal køre med briller, før det er lovligt, nr. 01.02 er kontaktlinser, og sådan fortsætter koderne altså med at have forskellig betydning. Der er også koder, der kan sige noget om begrænset kørsel. F.eks. er kode 63 ”begrænset til kørsel uden passagerer”. Sidstnævnt er, at nogle af koderne også kan sige noget om selve kørselstøjet.

Husk underholdning til turen

Det kan hurtigt blive en lang tur, hvis man slet ikke har nogen form for underholdning med sig. Underholdning behøves ikke at være kompliceret. Det kan f.eks. bare være at tage et spil kort med sig. Det kan også bare være at finde på nogle sjove lege, der slet ikke kræver nogen fysisk udfoldelse, men blot foregår blandt deltagerne. Uanset, så vil alle blive glade for, hvis du husker en form for underholdning til turen.

Hvor skal I hen?

Det kan også være, I mangler inspiration til at finde ud af, hvor I skal hen på rejse. Hvis det er tilfældet, så find rejser her, og lad jer inspirere. Måske I finder ud af, I skal et sted hen, I slet ikke havde regnet med. Det gode ved at tage på ferie lige nu er også, at der ikke er så mange, der er ude og rejse. Det kan derfor betyde, at man oplever en mere autentisk stemning, end den der er, hvis man er et sted proppet med turister.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *