De bedste idéer til den perfekte date

Det kan være svært at få gode ideer til dates, men frygt ej, der er hjælp at finde! På sider som https://inspirationsmagasin.dk kan du læse om meget forskelligt, blandt andet ideer til din date – men du kan også læse videre her. Der er mange typer af dates, men her kan du læse om de tre bedste! Det kan være nyttig læsning, hvis du vil invitere en ud på en date.

Aftensmad og en biograftur

”Dinner and a movie” er en klassisk date-type, men den er faktisk lidt på hovedet. Når du møder din date ved restauranten, og I sætter jer ned for at spise, så kan det være akavet, og det kan være svært at finde noget at snakke om. Det betyder ikke, I ikke passer sammen. Det er helt normalt at være nervøs på første dage. Men gode ideer til dates er ofte dem, der er lidt anderledes. Så vend det hele om. I stedet for at mødes på restauranten, så find en tidligere film og mød hinanden i biografen. Når I har set filmen, kan I sammen gå hen til der, hvor I skal spise, og I kan snakke om filmen. Det er en god måde at lære hinanden at kende, og uanset hvordan filmen så var, vil I have noget at hive fat i!

Aktivitetsdates

Aktivitetsdates behøver ikke være sky-diving eller dybhavsdykning. Det kan sagtens være noget roligt og afslappende. Idéer til dates, der skal være aktive, kan være en lang gåtur i lokalområdet. Du eller din date kan være jeres yndlingssteder frem, eller I kan gå ud i det blå og se, hvad I finder. En aktivitetsdate kan også være en biltur. Kør ad veje, ingen af jer kender, og se, hvor I ender. I kan evt. have mad med og lave en skovtur på et spontant og fremmed sted. En aktivitetsdate kan også være noget helt nede på jorden; for eksempel bowling! Det er godt at kunne være aktive sammen, og hvis din date er med på det, kan en sportsdate være en rigtig sjov måde at lære hinanden at kende!

Noget helt personligt

De bedste ideer til dates kommer, når du virkelig gør dig umage. Tænk på, hvad du ved om den person, du skal møde, og se, om du kan finde på noget, de kan lide. Hvis du kun har en datingprofil at gå ud fra, så er det ikke sikkert, du ved så meget. Så må du lægge dig ekstra meget i selen: Kan deres billeder give dig noget inspiration? Måske har I snakket om noget specielt? Du kan også tænke helt ud af boksen og tage en chance. Hvis der er en særlig udstilling på dit lokale museum, så tag din date med derhen.

Har du og din date nogle specifikke fællesinteresser, så kan nogle gode ideer til dates være at samle dem. Hvis I begge er dyreelskere, så kan I tage i zoologisk have – eller du kan spørge dit lokale dyreværn, om I må komme ud og hjælpe til med dyrene. Der er masser af gode muligheder!

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *