Hvad skal du lave den kommende sommer?

Glæder du dig også til at det bliver varmt og solen viser sig fra sin bedste side igen? De lange varme dage, hvor du kan gøre lige præcis hvad du vil? Den der lyd af græsslåmaskiner der kører i det fjerne, mens du sover længe for åbne vinduer?

Der er ikke noget galt med at glæde sig til det der kommer, men ved du allerede nu hvad du vil lave når tiden kommer?

Noget at se frem til

En ting du helt sikkert skal lave, det er at grille, og det kan sagtens lade sig gøre, også hvis du ikke har ret meget plads, for du behøver ikke køre med den klassiske kulgrill, men hvis du leder efter en kulgrill, så kan du se en Weber kulgrill anmeldelse her.

Men kan du ikke få løsningen med en kulgrill til at passe ind det sted du bor, eller vil du bare ikke bruge kul, så er der bestemt også andre løsninger – den ene er den anerkendte gasgrill, som er hurtig at tænde, hurtig at bruge, og nem at holde.

Den anden mulighed er en el-grill, hvor det ikke kræver andet end en stikkontakt før den kører, og dermed er endnu nemmere i brug.

Hvad der passer bedst til dig, det er helt op til dig selv, mere eller mindre alle grill-typerne kommer i en bordmodel der både er lille, nem at bruge, og ikke fylder meget når du ikke bruger den.

Mens du venter på det bliver sommer

Der er meget at glæde sig til, men du skal naturligvis også have tiden til at gå før det bliver tid til at grille igen, og hvad skal du så lave?

Har du en have, så kan du gøre den klar til den kommende sæson, der skal ryddes ukrudt, plænen skal luftes, og du skal måske have købt kalk og gødning hjem så det hele er klar.

Men du kan også gennemgå nogle af de mere kedelige ting, hvilket kan være dine forsikringer, om der er noget du skal have mere af, eller have opsagt fordi du ikke længere har brug for det.

Det kan være du skal melde dig ind i en a-kasse, for at få den forsikring der ligger i at du kan opretholde en indtægt selv om du skulle risikere at miste dit arbejde, det seneste år har i hvert fald vist os at intet er sikkert.

Og hvilken a-kasse skal du så vælge, jamen det kan være et valg der skal tages ud fra mange variable, hvor en af dem er prisen, så find billigste akasse i dag og træf et oplyst valg.

Ud over at du er sikret mod at tabe indkomst, så kan a-kasserne levere en del andre ydelser, efterlønnen er stadig i spil, men også retten til et seniorjob når den tid kommer kan være brugbart, og husk at det du betaler til din a-kasse, er fradragsberettiget.

Så sørg for at sikre dig ordentligt hele vejen rundt, og at du har det du skal bruge før sommeren kommer, så du er klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.