Hvad er forskellen på kviklån og SMS-lån?

Kært barn har mange navne og det gælder i høj grad for de lån, du kan optage på nettet. Kviklån, SMS-lån, samlelån, minilån og mikrolån er bare nogen af de navne vi kan finde dem under. Men hvad er egentlig forskellen på for eksempel kviklån og SMS-lån?

Find det kviklån, der passer bedst til dig

Når nu der findes så mange former og navne for onlinelån, hvordan finder du så det, der passer bedst til dig?

Som udgangspunkt ligger forskellen på de fleste af lånene i størrelsen på beløbet du kan låne. Derfor adskiller de sig ikke bemærkelsesværdigt fra hinanden. Lad os se kort på de forskellige former for lån og hvad de betyder i forhold til hinanden:

  • Kviklån: Den mest udbredte betegnelse for lån på nettet. Det dækker over de mindre lån på under 60.000 kroner.
  • Samlelån: Lån, der tilbyder dig at samle alle dine lån i et, så du lettere kan holde styr på dine udgifter og maksimere dine muligheder for at få betalt det hele til tiden.
  • Forbrugslån: De større lån i kategorien onlinelån. Her er tale om summer på over 60.000 kroner
  • SMS-lån: Denne form for lån adskiller sig lidt fra de andre, fordi du ikke umiddelbart skal bruge din computer for at ansøge, men kan gøre det via SMS, hvor du sender de krævede oplysninger til udbyder og får svar på få minutter.

Ligesom der findes mange navne for lånene, så findes der endnu flere udbydere og derfor kan det være noget af en opgave at skulle finde det SMS-lån, der passer bedst til dig. Når du skal ansøge om præcis denne form for lån er det også tit, at de vigtigste skridt for at sikre dig det bedste tilbud liver sprunget over.

  • Indhent flere tilbud fra forskellige udbydere
  • Sørg for at læse tilbuddene godt igennem
  • Sammenlign de forskellige tilbud
  • Find det, der passer dig bedst

Med et SMS-lån vil det være let, bare at kaste den ene SMS afsted og godkende så snart der kommer svar. Det kan dog komme til at koste dig dyrt.

Derfor kan du med fordel vælge at tjekke en at de sider, der tilbyder en oversigt over de tilgængelige SMS-lån, så du kan ansøge om dem, der lyder bedst i forhold til dine behov. Bliv klogere på SMS-lån, ved at læse mere her.

Find det rigtige SMS-lån

Der findes en række forskellige sider, der giver dig muligheden for let og hurtigt at sammenligne de forskellige firmaer, der tilbyder SMS-lån.

Det er en god måde for dig at få et overordnet overblik over de muligheder der er for at optage et SMS-lån med de bedst mulige vilkår.

Tallene på disse sider er dog altid kun vejledende, da de endelige tilbud er 100% afhængige af de informationer, du indsender sammen med ansøgningen, derfor vil du heller ikke kunne ansøge blindt ud fra de opgivne tal.

Du kan blandt andet blive meget klogere på SMS-lån ved at læse mere her eller på denne side, hvor du både kan læse om, hvad SMS-lån er, fordelene og kravene du skal leve op til.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *