Den store guide til bondage og bdsm udstyr

Hvis du ikke allerede nu har stiftet bekendtskab med frækt bondage udstyr eller bdsm produkter, så er det ved at være tid.

Jeg er personligt helt tosset med denne type lidt mere fetish orienteret udstyr. Det er bare noget helt andet end noget normalt sexlegetøj. Normalt legetøj til voksne har bare ikke den særprægende og særegnet pirrende fornemmelse, som bdsm udstyr har det.

Jeg har ikke altid selv syntes, at bondage udstyr har været det frækkeste eller det der sagde mig mest. Men i min optik bør alle på ét eller andet tidspunkt forsøge sig med denne form for legetøj og denne type produkter.

Hvad findes der af forskelligt udstyr til bdsm og bondage

Bondage guideDer er en langt række forskelligt udstyr og andre lignende produkter til bondage og bdsm, ja sågar til sm.

Nu skal vi ikke gå ind i mere specifikke dele af produkterne, men der er alligevel nogle vi alligevel bør vende:

Pisk: Der findes et helt utal af forskellige piske. Disse er primært til sm og lege der minder om. Her pisker man partneren eller sig selv. Med denne lette til hårde smerte vil man få en pirrende effekt. Der findes som sagt mange forskellige typer piske. En af dem er med lange snore, som giver hårde slag og svirp på kroppen. Den findes dog også piske, med mange forskellige snore på, som er en smule kortere.

Flogger: Floggers er faktisk en af de bdsm produkter som minder meget om en pisk. Forskellen er ikke særlig stor.

Håndjern: Dette er en af de produkter, som nok mest af alt kan kategorises som værende tilhørende bondage udstyr. Disse kan oftest fås med en slags blød materiale, så de ikke er så ubehagelige at have på.

Gags: Der findes et hav af forskellige gagball produkter. Mange af dem vil uden tvivl også falde under den mere fetish orienterede kategori. Og altså ergo også gå under en kategori som bdsm.

Halsbånd til slaver: Du vil også under det man ville kalde bondage udstyr og velegnet til bdsm lege finde halsbånde. Disse medfølger der oftest en metal eller læder kæde til. Med den kan du styre din partner, eller din partner kan styre dig ved hjælp af halsbåndet.

Lyder det spændende?

Det håber jeg for alt i verdenen at det gør. Nu har jeg hvertfald introduceret dig for en langt række produkter du kan overveje at købe.

Hvis du har lyst til at læse om meget andet bondage og bdsm udstyr så klik her. Det er en guide lavet af Lovebuddy som forklarer omkring fordele og ulemper. De introducerer en langt række flere produkter og meget andet frækt fetish fokuseret udstyr. Du skulle forhåbentligt med min lille dundertale i starten allerede havde fået smag for det.

Det kan dog ske du ikke allerede syntes det er utrolig interessant. Måske syntes du stadig bare det er en smule mærkeligt. MEn alt andet lige, så er min opfrodring altså, at du simpelthen ikke må snyde dig selv for den oplevelse det er at købe og prøv bdsm udstyr.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *