Spar dig til flere penge som studerende

Savner du at have flere penge til rådighed hver måned som studerende, kan det være, at du kan finde dem ved at skære ned på dine nuværende udgifter.

 

Der er alt for mange studerende, der bruger en masse dumme penge hver måned, som til sidst har den konsekvens, at de mangler penge hver måned.

 

Har du matematik i skolen, og får du brug for hjælp til bl.a. at beregne omkreds af en cirkel, eller mangler du en potens lommeregner, kan du søge mere info her.

Tænk på hvad du spiser og drikker

For det første kan det være en god idé at tænke over, hvad du spiser og drikker, da der tit her kan ryge for lidt flere penge hver måned, end du måske lige går og tror.

 

Mange mener ikke selv, at de bruger så mange penge igen, men når de så går igennem en enkelt dags udgifter til mad og drikke, løber det jo pludseligt op. Og så skal tallet ganges med 30 bagefter for at symbolisere udgifter for en hel måned på dette punkt.

 

Så køber du dyrt ind, drikker du energidrikke eller dyre kopper kaffe, er det klart, at pengene forsvinder hurtigt.

Undgå for mange streaming tjenester

Vil du spare penge hver måned, kan det også være en god ide at gå dine streaming tjenester igennem for at finde ud af, om der er nogen af dem, du ikke behøver.

 

Mange danskere har adgang til en lang række tjenester, og det er langt fra alle sammen, de bruger lige meget.

 

Derfor kan du med fordel vælge at skære de tjenester fra, som du bruger mindst. Mange af disse tjenester koster nemt omkring 100 kroner om måneden, så skærer du bare to fra, er det jo over 2.000 kroner om året, som du kan bruge på alt muligt andet i stedet for.

Køb de billigste mærker

Når du handler ind, kan det også være en rigtig god ide at købe discount mærkerne, da du på den måde ikke betaler for meget for dine dagligvarer.

 

Der kan være stor forskel på, om du køber den dyreste ketchup eller det dyreste pålæg, eller om du vælger discount varerne på den nederste hylde i stedet for.

 

Så tænk over hvordan du handler ind, da du sikkert kan finde mange penge at hente lige her. Det er også en god øvelse at lære, så du ikke køber unødvendigt dyrt ind.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *