Sådan får du råd til julen i år

Julen bringer meget med sig og en af de ting, er desværre økonomisk pres. Det kan være svært at finde pengene, når det er ved at være tid til at købe julegaver. Her kommer en række råd til, hvad du kan gøre, hvis du står og mangler penge til julegaver i år. Du kan blandt andet finde en oversigt hvor du kan låne penge og se, hvilket lån der giver mest mening for dig

Kig efter gode tilbud

Huske du at kigge efter de godt tilbud, når det er jul? Du har sikkert en ønskeliste at gå ud fra, og det er helt fint, men det kan være dumt at gå ned til den første og bedste butik, hvis der er andre steder, hvor det samme produkt sælges billigere. Du skal derfor være rigtig god til at kigge efter tilbud, når det er ved at være jul. Der er jo mange steder, der netop begynder at sætte priserne ned, fordi de konkurrerer med andre priser, når det er jul. Det kan du udnytte!

Lav hjemmelavede gaver

Julen handler om så meget andet end penge, og det kan være, der også er andre i din gavekreds, der har samme holdning. Du kan derfor foreslå, at I i år giver hinanden hjemmelavede gaver. Det kræver noget tid at smide noget sammen, andre kan bruge til noget, men der er også noget særligt ved en gave, den anden har arbejdet for at lave. Hvis du mangler idéer til, hvad du kan lave af hjemmelavede gaver, så er det altid en god idé at strikke noget. Det behøves ikke være så svært, hvis du f.eks. bare sørger for at strikke noget, der er simpelt. Du kan starte med at strikke en klud, og hvis du får mod på det, kan du altid senere prøve at strikke noget mere kompliceret.

Lån penge

Du kan også vælge at give dig selv den tjeneste at låne penge til julen. Prøv det: Lån penge på nettet og hold en jul, hvor der ikke mangler noget. Der er ingen skam i, at man har svært ved at finde nok penge til at holde den jul, man drømmer om. December måned er hård ved de fleste bankkonti, men der er ingen, der siger, at det behøves at betyde, du har en skrabet jul.

Lav et budget

Det kan også være, du simpelthen ikke har været god nok til at lave et holdbart budget til julen. Det er også svært, men det kan være nødvendigt. Du kan stadig nå at lave en oversigt over, hvem du skal give gave, og hvor meget du skal give for til den enkelte. Læg så alle pengene sammen, og tag dem fra din konto og læg dem til side. Hvis du har flere konti, kan du altid lægge pengene over på en anden konto og så løbende tage derfra, når du skal købe gaver. Så kan du også nemt se, hvor mange penge du har til dig selv den måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *