Ny i BDSM miljøet – Min historie

Min vej ind i BDSM miljøet startede for mange år siden, hvor jeg mødte Dan Lei, som ejer Kink Club i Skive, han var den der var med til at vise mig at det der BDSM slet ikke var det jeg troede. Jeg tog til en sexmesse som Dan havde arrangeret i Ridehuset i Århus. Her så jeg den omsorg, respekt og hvor meget de passer på hinanden. Det blev jeg noget overrasket over, for det var slet ikke det jeg havde forestillet mig. Jeg havde nok forestille mig noget som mange andre også gør, nemlig at det var meget hårdt og det hele bare handlede om at det skulle gøre mest muligt ondt. Men sådan var det slet ikke, det var faktisk meget smukt.

 

Så gik der rigtig mange år jeg ikke havde noget med BDSM verdenen at gøre, men så kom jeg i skole praktik oppe hos Dan. Og på dette tidspunkt havde han åbnet en BDSM klub, hvor jeg fik min debut under Kink Convention 2020. Der skulle dog stadig gå noget tid inden jeg turde gøre mere end bare at være social i klubben, helt præcist et år. For under convention 2021 blev jeg lokket til at prøve noget bondage som bunny, altså den der bliver bundet, til en af workshopsne. Og det var slet ikke så slemt, det var faktisk lidt hyggeligt.

 

Der efter gik der et par måneder indtil jeg fandt en fast at binde med. Så nu bliver jeg bundet i Kink Club næsten hver torsdag aften, og gerne på andre tidspunkter også, hvor der lige er plads til det for begge parter. Så nu er torsdag aften noget jeg ser frem til hver eneste uge, da det er blevet en fast del af mit liv, hvor jeg kan slappe lidt af og så giver det sådan en dejlig ro, både fysisk og mentalt.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *