Imponer ham med en hjemmelavet middag i røgeovn

Man siger, at vejen til mandens hjerte går igennem maven. Og hvis det er sandt, hvad er så en bedre idé end at invitere manden i dit liv på en hjemmelavet middag? Men hvad så hvis manden allerbedst kan lide sovs og kartofler? Det er ikke nødvendigvis den slags mad, som du er allerbedst til at lave. Sammen med pigerne spiser du måske mest salat eller pastaretter. Men det kan du også sagtens imponere ham med. Det gælder blot om at tænke en smule kreativt i både tilberedning og servering.

Røgsmag er altid lækkert

Det er de færreste mænd, der ikke kan lide et godt stykke kød eller en skive sprødstegt bacon. Men hvis det ikke ligefrem er ingredienser, der ligger i toppen af din liste med livretter, så gælder det om at finde en måde at servere mad på, som i begge kan lide. Hvis du elsker en god salat med rejser og ørred eller hvis du er vild med en god portion pasta med flødesovs og varmrøget laks, så må du finde en måde at servere dine livretter på en lidt mere mandet måde. Her vil et godt forslag være at benytte sig af en rygeovn.

Mandet madlavning

Ligesom det er tilfældet, når man griller, så er der noget særligt mandet over at ryge mad i en vaskeægte røgeovn. Han vil derfor blive både imponeret og interesseret, hvis du tager ham med ud på terrassen eller altanen, hvor du har fuld gang i røgeriet. Han vil næsten være ligeglad, hvilken ret der kommer ud af tilberedningen. Men han vil med garanti synes, at det er et spændende projekt, som du har startet for hans skyld.

Lav maden sammen

Hvis ikke du er den mest habile kok i et køkken, er der også en stor bonus ved at tage manden i dit liv med ud til rygeovnen. Chancen for at han vil synes, at den er så spændende, at han får lyst til at hjælpe dig med at få fiskene vendt og taget ud på det helt rigtige tidspunkt, er stor. I kan derfor nyde en aften sammen, hvor I hjælper hinanden med at lave et dejligt måltid mad. En af de allerbedste retter at lave i en rygeovn er varmrøget laks. Server den i en cremet pastaret, en madpandekage eller blot på et stykke franskbrød med salat og mayonnaise.

Fortæl ham om bacon

Selvom det er stereotypt at gå ud fra, at alle mænd elsker bacon, så er der alligevel en lillesmule sandhed i påstanden. En del repræsentanter fra det mandlige køn er begejstrede over et saltet og sprødt stykke bacon. Du kan derfor passende fortælle din udkårne, at den nyerhvervede rygeovn ikke kun benyttes til at tilberede fisk. Den kan også bruges til at lave røget bacon. Det kræver ikke ret meget, da rygeovnen stort set gør alt arbejdet. Det handler blot om at få kødet saltet, inden det placeres i røgen. Herefter skal du blot lade tiden arbejde for dig. Det er ikke unormalt, at et stykke bacon ligger i rygeovnen et par dage.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *