Festivaller for luksusdyr

Vi har alle sammen set billederne fra Roskilde festivallen, hvor deltagerne er indsmurt i mudder, og skal nøgenbade i koldt vand! Det passer helt sikkert til nogen typer, imens andre foretrækker en mere luksuspræget festival.

Slut med gummistøvler og liggeunderlag

For dem af os, der ikke gider gummistøvler, og ligge underlag i et varmt, eller måske iskoldt telt i 7.-14 dage, men elsker musikken og gerne vil nyde den i andre rammer, så er der andre spændende og attraktive alternativer.

Hvad tænker du om muligheden for at overnatte i en rigtig seng, med en dyne og en hovedpude. Vågne op i temperaret omgivelser, og kunne gå til morgen buffet, men samtidigt kunne nyde den gode musik og elskværdige stemning, som er at finde på en hver festival? For slet ikke at snakke om at kunne nyde kolde og køle drinks, eller måske fadbamser. – Det lyder lækkert, gør det ikke?

Jamdays har gjort det

Jamdays var den ultimative luksus version af en festival, her kunne deltagerne være indkvarteret i det, der minder om et 5 stjernet hotel sammenlignet med Roskilde.

Desværre har Corona været hårde ved dem, og man kan læse på deres hjemmeside, at projektet ikke længere eksisterer, men er gået konkurs. For at mindes det gode initiativ har nogle andre overtaget hjemmesiden. Det er således blevet en mindesten for Jamjays.

Selvom initiativet ikke klaret de hårde Corona tider, så tror vi her på redaktionen på, at muligheden for luksusfestivaller kommer til at genopstå. Dermed ikke sagt, at det er slut med festivalpakker fra Harald Nyborg, for de vil stadigvæk have deres retfærdighed og gang i det danske festivalmiljø.

Herfra skal også lyde en hyldes til Jamdays. Selvom de er konkurs, så har de givet en øjenåbner til de mange luksusdyr, blandt andet os på redaktionen.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *