Få mest muligt ud af virksomhedens frugtordninger

Som det gamle ordsprog siger, holder et æble om dagen lægen væk. Og det ser ud til, at flere og flere virksomheder er ved at få øjnene op for denne idé, da frugtordninger på arbejdspladsen bliver mere og mere populære. At tilbyde medarbejderne frisk frugt kan have nogle store fordele for både den enkelte og for virksomheden som helhed. Her vil vi nævne nogle af fordelene ved at få firmafrugt til virksomheder i frugtkasser og frugtkurve, og hvordan du kan få mest muligt ud af dem!

Om firmafrugtordninger

En frugtordning er, når en virksomhed tilbyder friske frugter gratis til sine ansatte. Den kan leveres regelmæssigt eller stilles til rådighed i et særligt område, hvor medarbejderne kan tage for sig selv. Frugt som æbler, appelsiner og bananer tilbydes almindeligvis i disse ordninger. Dette giver ikke kun medarbejderne sunde snacks, men kan også bidrager til at øge moralen og produktiviteten på kontoret.

Fordele ved frugtordninger i virksomheden

Der er mange fordele forbundet med frugtordninger på arbejdspladsen. Her er blot nogle få af dem:

Forbedret helbred – At spise frisk frugt kan bidrage til at forbedre medarbejdernes fysiske og mentale helbred, give dem mere energi og hjælpe dem med at fokusere bedre i løbet af dagen.

Øger moralen – At tilbyde gratis frugt kan være en god måde at vise medarbejderne, at du bekymrer dig om deres velbefindende. Det kan være med til at øge moralen og skabe en bedre stemning på kontoret.

Mere produktiv arbejdsstyrke – Forskning har vist, at det kan føre til øget produktivitet at give medarbejderne sunde snacks, da de er mere energiske og fokuserede på deres opgaver.

Reduceret fravær – Forskning har også vist, at hvis medarbejderne får adgang til sunde snacks, kan det føre til færre sygedage og reduceret fravær.

Som du kan forstå, så bør du udnytte dit firmas frugtordning, som både er til gavn for dig selv, men også for firmaet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *