Den store ferie i Italien der var ved at blive ødelagt

Jeg sad i klassen, og havde matematik. Det var virkelig kedeligt, og jeg var virkelig træt. Jeg ville bare gerne hjem og sove. Det var fredag, og efter i dag hvad vi endelig sommerferie. Det havde jeg virkelig glædet mig til og ventet længe på. Vi havde sommerferie i 6 uger, og jeg var virkelig længe haft brug for en pause i skolen. Jeg skulle heldigvis noget i sommerferien, som jeg også virkelig havde glædet mig til. Jeg skulle sammen med min familie ned til Italien, hvor vi skal være der i 2 uger. Det havde jeg virkelig ventet længe på. Lige nu ville jeg bare have skoledagen overstået. I frikvarteret tog jeg ud med nogle venner hvor vi spillede lidt basket. Det var jeg virkelig god til, og vi elskede at spille basket i frikvarteret. Imens jeg løb med bolden, skete det meget uheldige. Min telefon røg ud af min lomme, og jeg kunne bare høre skærmen smadrede. Jeg tog min mobil oppe fra jorden, og kunne se at skærmen var smadret. Det gjorde mig virkelig i dårligt humør, og ødelagde bare dagen fuldstændig. Jeg kunne slet ikke bruge skærmen. Efter skole da jeg kom hjem begyndte jeg at tænke over hvad jeg skulle gøre i Italien hvis min mobil var smadret. Jeg kunne ikke bruge den eller tage billeder dernede. Det fik mig bare virkelig til at tænke at jeg bare hurtigt måtte få skærmen skiftet. Jeg tog ned til fixphone.dk i Helsingør for at få skærmen skiftet. Den fik de heldigvis skiftet samme dag, og det reddet virkelig min ferie. Jeg kunne nu tage til Italien sammen med min familie, uden at skulle tænke over at min mobil skulle fejle noget, eller ikke fungere. Jeg kunne også tage nogle smukke billeder nu.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *