Brug af pladsen i haven ordenligt

Der er intet som en fantastisk sommer med de rigtige planter, grøntsager og frugter i haven, som kan bruges til diverse ting og sager. Mange er begyndt at være mere eller mindre selvforsyndende på det punkt for det er meget simpelt og nemt samt billigt.

Det kræver ikke det helt store – hverken viden eller arbejde – at have planter, grøntsager og frugter i haven.

Selvfølgelig afhænger det af hvilken slags. Tager man de helt basale ting at have, kræver det en vanding, hvis det er en tør sommer og eller kun lidt vedligeholdelse i nogle situationer. Mere er der ikke rigtig i det.

Sikre, men spændende valg: Søjle æbletræer

Søjle æbletræer er forholdsvist simple at have og få til at gro. Det gode ved disse er, at de for det første er simple, som sagt. For det anden giver det et smukt udseende til haven. For det tredje kan æblerne fra disse bruges som snack, frugtfad, bagning og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis man vælger at få søjleæbletræer, vil man hurtigt finde ud af at det lidt fanger en. Det er ret spændende – specielt i starten – at have planter og andet til at gro i haven. Derudover vil man også hurtigt finde ud af, hvor lækkert og praktisk det er at kunne få friske frugter fra haven.

Lækkert og praktisk valg – kirsebærtræ

Kirsebærtræer er praktiske at have i forbindelse med bagning. Selvfølgelig også til snack, hvis man kan lide det. Lige præcis som ved æblerne er det fantastisk bare at kunne stikke hovedet ud i haven og snuppe en frisk snack fra et af træerne. Og igen som ved æblerne er det praktisk, nemt og billigt at bruge disse ting til bagning og andet madlavning.

Kirsebær kan for eksempel bruges til kirsebærsauce. Det er bare at google sig frem til en opskrift: sådan laver du kirsebærsauce. Herefter er det hele ret ligetil, så der er ikke andet at gøre end at komme i gang og finde eller genfinde sin kærlighed til aktiviteter som at plante ting i haven og nyde dette.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *