3 tips til en romantisk og sexet weekend

Vil du gerne have en romantisk og sexet weekend med din partner, har vi her samlet et par gode råd til, hvad du eller I kan gøre, hvis det er noget, der skal blive en succes. Med disse tips bliver det måske nemmere for dig at få succes med at få en så god weekend med din partner. Der er dog også mange andre gode tips at finde til en sexet weekend på nettet, hvis du har brug for flere gode råd.

Find bundvægt til lamelgardiner her.

Vær ikke bleg for at forkæle dig selv

For det første kan det være en god idé at bruge noget af weekenden på at forkæle dig selv. Det kan være, at du skal have en manicure, til frisøren, få en god omgang massage, i spabad eller hvad det nu kan være. Der er også mange ting, du kan lave sammen med din partner, men ellers er det også fint at tage lidt tid for dig selv, hvor du kan gøre dig lækker og klar til en dejlig weekend med din partner.

Find et billigt foldegardin til hjemmet her.

Vær nærværende

Når du har gjort dig i stand til en dejlig weekend, er det også meget vigtigt, at du husker at være nærværende med din partner. Der er ikke meget romantik over det, hvis I er i hver jeres del af huset en hel dag. Det handler om at finde på noget at lave sammen. Lav mad sammen, se film sammen, gå en tur sammen, snak sammen. Jo mere nærværende I er med hinanden i løbet af dagen, desto nemmere bliver det også for jer at få en rigtig god og sexet aften med hinanden.

Spil et erotisk brætspil med din partner

Hvis I skal i den rette stemning, kan det også være en idé at finde et erotisk brætspil, som du kan spille sammen med din partner. Der findes snart en lang række af disse spil, så der er gode chancer for at finde et spil, der passer sammen med lige netop din partner og til jeres interesser. Det kan være en rigtig god måde at komme i den rette stemning på, og det er en god måde at udforske jeres samliv sammen. Så hvis du endnu ikke har købt dig sådan et spil, er det bare med at finde et, som I kan spille sammen.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *